Please familiarise yourself with the forum, including policy on feature requests, rules & guidelines

reza

About

Username
reza
Location
los angeles
Joined
Visits
1,421
Last Active
Roles
Moderator, Beta Tester
Points
35
Location
los angeles
Website
okreza.com
Music Streaming Link (if applicable)
soundcloud.com/okreza
Posts
618
4
Badges
  • 4.0.0 FIRMWARE OUT NOW!

    @mcpepe said:
    I also get the "Error" message when trying to upload. My only .bin file in the root fólder is the 4.0 firmware .bin file.
    What can I do?

    any chance you're using mac or ipad? i think sometimes hidden .ds_store files can appear when accessing the sd card from those operating systems, if those files exist on the root maybe it causes problems? did u add any other folders to the root sd card?

    Ian_Jorgensen
  • 4.0.0 FIRMWARE OUT NOW!

    @ElectricGorilla said:
    Need Help on New Firmware. I just bought one . How do i tell what firmware I have ? I downloaded the new update to my PC There are three files. I m a little confused on one bin ? Do I take all three files load into the one bin file in SD Card ? It seems like these are the kits and synths not the actual update ? What am I missing ?
    Thanks for the help
    Green Luger

    double check u downloaded the 4.0 .bin file in the downloads page. if you open ur sd cards folder, the current firmware will be the only .bin file on the root/main folder ie 3p1p5.bin = firmware 3.1.5

    if u need to update the firmware, delete the old firmware .bin file from the SD card's root folder, and replace it with the newly downloaded 4p0p0 4.0.0 firmware. once u put the SD card back in the deluge hold shift and power on, it should take a minute to update.

    Ian_Jorgensen
  • 4.0.0 FIRMWARE OUT NOW!

    @luiscript said:
    Thank you so much for making deluge even better with this huge update.

    I have noticed that NOISE & OSC SYNC buttons are switched with WAVETABLE buttons. When I press NOISE in the parameter matrix it selects the OSC1 wavetable position and OSC SYNC selects OSC2 wavetable position. Not a big deal, just to know if this happen to anyone else or something is wrong with my update.

    you need to change your shortcut settings in the menu, they probably aren't set to 3.0 (or higher if this update updated the highest number possible)

    Ian_Jorgensen